Informatie

Containerroerwerk SMEC en GMEC

Onze roerwerken zijn geschikt voor de standaard 1000 liter containers.

Het containerroerwerk SMEC is prijstechnisch gezien de meest gunstige oplossing voor vloeistoffen met een viscositeit tot ca. 1200 mPas.

Het containerroerwerk GMEC is speciaal ontwikkeld voor vloeistoffen met een viscositeit tot ca. 6000 mPas.

Beide containerroerwerken (IBC mixers) zijn voorzien van een roestvrijstalen, verstelbare traverse, zodat ze eenvoudig (zonder gereedschap) op elk type container kunnen worden gemonteerd. De roerwerkaandrijving is rechtstreeks gekoppeld aan de roeras. Afhankelijk van de toepassing worden er één of meerdere verstelbare/vaste propellers op de roeras gemonteerd. Bij de GMEC roerwerken zijn dat klappropellers, die bij het mengen naar buiten klappen.

Om het bedieningsgemak te verhogen kunnen er verstelbare heftrucksloffen op de traverse worden gemonteerd. Een andere optie is om een hijsbeugel te monteren. Ook is het aan te bevelen om de optionele motorbeveiligingsschakelaar op de traverse te bestellen.

Algemeen

De containerroerwerken kunnen tegen meerprijs ook explosieveilig voor ATEX zone 1 of 2 geleverd worden. Voor ATEX zone 2 zijn van enkele uitvoeringen de prijzen in de prijslijst vermeld. De prijzen van andere roerwerken zijn op aanvraag beschikbaar. Eveneens leverbaar zijn uitvoeringen met 1-fase, 230 V, wisselstroom motoren, lucht aangedreven aandrijvingen of aandrijvingen met een frequentieomvormer. Alle genoemde bedragen zijn in euro’s, exclusief BTW en exclusief de transport- en verpakkingskosten. Wij streven er naar om alle (prijs)informatie, specificaties en voorwaarden op deze website zo compleet, actueel en correct mogelijk weer te geven. Toch kan er een situatie ontstaan dat deze informatie niet up-to-date is, afwijkt van de specificaties of foutief gepubliceerd is. De informatie die op deze site wordt verstrekt is onder voorbehoud en aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.